Med ViaBill kan du tilbyde fleksibel betaling i din webshop

Dine kunder vil elske ViaBill, fordi:

 • de kan få rente- og gebyrfri delbetaling
 • de kan få varerne, inden de betaler
 • de kan betale, når det passer dem
Bestil ViaBill nu
Vores salg betalt med ViaBill udgør i dag en uundværlig del af vores omsætning. Tommy Petersen, nirbana.dk

Forøg dit online salg med ViaBill

ViaBill styrker salget online. Det viser vores erfaringer fra de flere hundrede danske webshops, der i dag tilbyder deres kunder fleksibel betaling med ViaBill. Kunderne lægger simpelthen flere varer i kurven, når de bliver tilbudt rente- og gebyrfri delbetaling.

Du behøver ikke tage vores ord for gode varer. Vi vil hellere, at du mærker det på egen shop.

Ekspresopstart på under 24 timer

Det kræver hverken indløsningsaftaler, bankgarantier eller større it-ekspertise at komme i gang med ViaBill. Så bestil med det samme, så er du klar til at hæve konverteringen og øge omsætningen i din webshop på under 24 timer.

Priser                        

Shoppens samlede
omsætning pr. år
excl. moms.  

Oprettelsesgebyr,
DKK ekskl. moms

< 250.000

       4.995,-

250.001-500.000

       7.500,-

500.001-1.000.000

     10.000,-

1.000.001-5.000.000

     15.000,-

5.000.001-10.000.000

     20.000,-

10.000.001-50.000.000

     30.000,-

50.000.001-100.000.000

     40.000,-

> 100.000.001

     50.000,-


Priser ved brug af ViaBill

Vi udbetaler altid det fulde beløb til dig. Der er dermed ingen transaktionsgebyrer for hverken dig eller din kunde. Din kunde betaler kun et administrationsgebyr på kr. 39 DKK, hvis vedkommende ønsker, at ViaBill automatisk hæver månedsydelsen i stedet for at benytte den gratis FI-kortindbetaling via netbank.

 

(*er beregnet på baggrund af tal fra nuværende webshops i de respektive kategorier)

Hvad vil ViaBill kunne tilføre din webshop?

Samlet meromsætning grundet ViaBill*

{{unit}}

Bestilling af ViaBill

Firma Informationer

Statistik

Kontakt Informationer

Hvidvaskdokumentation

Pas/Kørekort
Vælg filSkift fil
CVR reg. bevis
Vælg filSkift fil
Indeh./kto nr.
Vælg filSkift fil
Øvrigt
Vælg filSkift fil

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Kampagnekode

ViaBill er omfattet af Finanstilsynet, og skal således kunne dokumentere og legitimere vores kundeforhold i overensstemmelse med hvidvask lovgivningen. 

Således bedes du venligst uploade / vedhæfte et foto / scan af enten pas eller kørekort på den/de personer, som ejer min. 25% af virksomheden.

Samt uploade / vedhæfte et foto / scan af virksomhedens Sammenskrevne Resumé fra enten SKAT eller Erhvervsstyrelsen (du kan evt. hente dette via cvr.dk)

For at kunne dokumentere, at den bankkonto, ViaBill overfører betalinger til også tilhører webshoppens virksomhed, bedes du venligst uploade / vedhæfte et foto / scan af et bankkontoudtog (f.eks. fra jeres netbank), hvoraf det fremgår, at kontoen tilhører webshoppen.

Sådan virker ViaBill - it’s easy

1

Din kunde vælger ViaBill som betalingsform i din webshop

2

Din kunde får frihed til at købe på delbetaling

3

Din kunde afslutter købet og du modtager pengene fra ViaBill

FAQ

1 Videoguide til ViaBill

Inden opstart..

Her kan du se en kort Video omkring fordelene ved at tilbyde dine kunder ViaBill delbetaling på din webshop.

Brug for hjælp?

Efter opstart..

I denne video får du på 2 min. svar på nedenstående spørgsmål.

 1. Hvordan ser jeg om ordren er godkendt?
 2. Hvornår udbetales mine penge?
 3. Hvorfor kan jeg ikke hæve ordren?
 4. Hvad er kreditgrænsen?
 5. Hvordan får jeg kredit op til kr. 20.000,-?
 6. Hvorfor bliver ordren afvist?
 7. Hvordan krediterer jeg en ordre?
 8. Hvor finder jeg mine afregningsbilag?

Brug for hjælp?

2 ViaBill på min webshop

Hvorfor skal jeg bruge ViaBill på min shop?

Mange kunder vil gerne have kredit, og mange køber på den shop, der tilbyder kredit. ViaBill får kunden til at købe straks, i stedet for at vente til næste lønudbetaling.ViaBill får kunden til at købe mere (nuværende tal: +62% i gns.) Desto flere betalingsmuligheder, desto højere konverteringsrate.

Brug for hjælp?

Hvor hurtigt kan jeg komme igang med ViaBill på min webshop?

Vores supportere guider dig på ca. 10 minutter via telefon til at implementere ViaBill på din webshop.

Brug for hjælp?

Hvad koster det?

ViaBill er en god og billig investering. Oprettelsen koster fra kr. 4.995 ex. moms som engangsbeløb, i hvilket beløb, der er inkluderet rimelig support samt 12 måneders opdateringsgebyr. Herefter betales 491 DKK ex. moms i halvårligt opdateringsgebyr. Transaktionsgebyret er 0,00%. Køber din kunde med ViaBill kredit for 1.000 DKK, afregner ViaBill dig altså 1.000, DKK såfremt kunden ikke udnytter sin fortrydelsesret.

Brug for hjælp?

Køb nu - betal, når du vil… hvad betyder det?

Din kunde kan med ViaBill bestille varen på din shop, identificere sig med CPR nr., e-mail, mobilnummer og betalingskort, og herefter selv vælge, hvorledes købet skal betales. Udgangspunktet er rente- og gebyrfrit over 24 måneder, men kunden kan til enhver tid indfri tidligere uden gebyrer.

Brug for hjælp?

Hvordan tjener ViaBill penge ved at tilbyde en så attraktiv kurs (100%)

Vi lever - som de fleste webshops - af lave fortjenstmarginer. Til gengæld, skal vi have mange webshops til at bruge ViaBill - så er ViaBill en god forretning. For at få mange kunder, er det nødvendigt at tilbyde en så attraktiv kurs, som muligt.

Brug for hjælp?

3 Hvordan fungerer ViaBill?

Hvordan kommer jeg i gang?

Vores supportere guider dig på ca. 10 minutter via telefon til at implementere ViaBill på din webshop.

Brug for hjælp?

Må jeg skrive mine egne tekster vedr. ViaBill på min shop?

Nej, vi kan alle havne på Forbrugerombudsmandens bord, hvis vi kommer til at kommunikere noget forkert i form af forkerte ord, f.eks. “gratis” og lign. Derfor har ViaBill brugt meget energi på at advokater har tjekket vores kommunikation, bannere, tekster osv. Vi udleverer de godkendte tekster til dig, og de kan altid downloades på ViaBill.com/download.

Brug for hjælp?

Hvad hvis kunden ikke betaler - tager ViaBill risikoen?

Ja! ViaBill tager kreditrisikoen ved dårlige betalere - altså kunder, som ikke kan eller vil betale, selv om de har modtaget varen. Betaler kunden ikke sin regning, er det ViaBills problem. Kun såfremt kunden kan dokumentere, at denne har reklameret/fortrudt inden fortrydelsesfristens udløb eller webshoppen ikke kan dokumentere, at varen er leveret, modregner ViaBill beløbet, som vi allerede har udbetalt til dig.

Brug for hjælp?

Hvordan får ViaBill fakturaen fra webshoppen? (hvem skal have fakturaen, ViaBill eller kunden?)

Kunden skal have fakturaen som altid. ViaBill danner via API’en med betalingsgateway’en en opkrævning, som ViaBill selv e-mailer direkte til kunden. Kunden modtager altså en ordrebekræftelse og en faktura (ikke til betaling) fra webshoppen, og kunden modtager en opkrævning direkte fra ViaBill. Som en gratis service, udsender ViaBill ligeledes SMS’er til kunden vedr. betalingen, så kunden er godt orienteret undervejs.

Brug for hjælp?

Hvorfor kan jeg ikke hæve en ordre?

Husk på at fra den dag en ordre bliver godkendt af ViaBill, så er beløbet reserveret til din shop de næste 14 dage. Fra dag 15 til og med dag 30 kan beløbet stadig captures/hæves, medmindre kunden i mellemtiden har overskredet sit kreditmax hos ViaBill. Efter dag 30 er ordren endegyldigt forældet, og skal oprettes på ny.

Er din ordre ikke 14 dage gammel endnu, men fejler alligevel, kan det skyldes en driftsforstyrrelse. Vi anbefaler derfor altid, at du forsøger igen lidt senere på dagen.

Brug for hjælp?

Hvordan får jeg mine afregningsbilag?

Du kan altid logge ind på MitViaBill og se dine afregninger, se dine hævede ordre samt hente dine afregninger ud i en csv, json eller C5 fil, som kan anvendes direkte i forbindelse med de fleste bogføringssystemer.

Skulle du have glemt din adgangskode, beder du blot om en ny midlertidig kode på login siden.

Brug for hjælp?

4 Priser, returvarer o.lign.

Hvad koster det mig at tilbyde ViaBill?

ViaBill er en god og billig investering, idet der kun er oprettelsesgebyret fra 4.995 DKK (vejl.) ex moms at forholde sig til. De fleste shops har tjent oprettelsesgebyret ind efter få handler, idet gennemsnitsordrebeløbet, antallet af transaktioner samt konverteringen stiger mærkbart.

Brug for hjælp?

Hvornår får jeg betaling fra ViaBill?

Så snart, fortrydelsesfristen iht. Lov om Fjernsalg er udløbet, dvs. 14 dage efter Capture. Tilbyder du dine kunder en længere fortrydelsesfrist, afregnes du fra ViaBill ved udløb af den fortrydelsesfrist, du tilbyder dine kunder.

Brug for hjælp?

Min kunde har returneret varer / har indsigelser / skal krediteres nogle penge?

Du skal bruge værktøjerne i din gateway (QuickPay / ePay) til registrering heraf. ViaBill har integrationer med disse gateways, og informeres automatisk om sådanne returneringer/refunds. Du kan alternativt bruge ViaBills værktøjer hertil, når du har logget ind via http://viabill.com/mitviabill.

Så snart, du modtager en vare retur fra en kunde, skal du straks registrere dette via din gateway eller ViaBill iht. ovenstående. Registrerer du først returneringer / indsigelser 16 dage eller senere efter dit capture, har ViaBill hævet betalingen hos debitor. Dette skaber negative kundeoplevelser, og skal undgås for alles bedste. Desuden skaber det en arbejdsopgave hos ViaBill, idet vi skal returnere penge til kunden, og skal have betaling retur fra dig, og for denne opgave har ViaBill et tilbageførselsgebyr på 100 DKK (jf. vores handelsbetingelser pkt. 1.3), som opkræves hos dig.

Brug for hjælp?

Min kunde bliver afvist, når der ansøges om ViaBill kredit?

Der kan være flere årsager til, at din kunde bliver afvist, når kunden ansøger om ViaBill kredit. Det kan f.eks. skyldes, at kunden eller dennes husstand allerede har en eksisterende ViaBill kredit, har en dårlig betalingshistorik hos ViaBill, ansøger om for høj en kredit, indtaster fejlagtige ansøgningsinformationer eller i det hele taget falder ind under vores kreditscoringsprogrammer. Vi anbefaler, at du beder kunden om at købe uden om ViaBill, f.eks. med sit dankort.  

Brug for hjælp?

slide-1 slide-2 slide-3
slide-1
slide-2
slide-3